Gemenskap kärlek och ett jävla röj

 

Jag talar naturligtvis om skogsfesterna eller kanske rejvfester som de flesta känner till det som. Där finns också en negativ stämpel att det är en drog kultur, ja det förekommer droger men det gör det i förorten och på stureplan också iof i alla samhällsklasser. Det som jag tycker är det som representerar ravekulturen är musiken, kärleken och gemenskapen.

Den härliga känslan av att sitta i en baden baden stol på sommar morgonkvisten ute i skogen mitt på dansgolvet är något av det bästa jag vet och ett bra sätt att börja eller avsluta dagen på.

Det var i det här som jag fann ett meningsfullt sammanhang och har träffat och träffar mycket bra människor i alla samhällsklasser. Det var här jag kunde jobba med min självkänsla och självförtroende och kände mig sedd.

En plats med massa galenskap och skratt och leende, en lekplats för oss äldre helt enkelt. Här har jag träffat massa folk endel är mina närmsta vänner, endel är kompisar och vissa ytligt bekanta och endel folk som man sett genom årens lopp men aldrig riktigt pratat med. Känner en extrem tacksamhet att jag har fått vara med i den här kulturen som betyder mycket för mig.

Har även engagerat mig i festerna det har varit en sort rehabilitering för mig, något meningsfullt helt enkelt. Det började väl på riktigt med att jag hjälpte till på LISA festerna som senare blev SPDIF (spontandansensfrämjande) som jag var med att starta upp. Hjälpt till en massa på UBV:s fester och känner mig som en del i den familjen. Kommer och hjälper till att dekorerar på MG party ibland samt hjälpt till lite i baren på Technostate. Det här är något jag brinner för som är min hobby och bringer mening i mitt liv! A just det är redovisningskonsult i stockholm hippie market också, något som är relativt nytt. Sen har vi startat eldanse också som gör lite spontana fester när vi känner för det!

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort om jag inte kom in i den här kulturen, den har varit en stor del i mitt liv och allt skapandet som gjorts det har varit det har varit så utvecklande på så många plan, så måste tacka alla som är eller har varit en del av den här kulturen och detta sammanhang, ni är speciella och vi har något gemensamt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *