Intresseföreningen mellanmålet

Ganska tidigt i mitt insjuknande så såg min mor brister i rehabiliteringen av unga vuxna som har fått en psykos och blev väl upprörd och startade en förening som heter mellanmålet.
Det blev en träfflokal där man kunde interagera med andra människor för många blir ensamma och även träffa andra med samma problematik. Det här var för unga vuxna i åldern 18-35 år vilket inte riktigt fanns tidigare. Verksamheten hade olika aktiviteter och att man fick möjligheten att göra sin egen handlingsplan och komma tillbaka till studier eller arbete något som är viktigt för tillfrisknandet. Jag fick sitta med i styrelsen och tycka massa saker och hjälpa till att utforma verksamheten, kan inte direkt ta åt mig något credd för verksamheten förutom att den inte hade funnits om jag inte blivit sjuk och att jag har en så driftig mamma som styr upp saker. Hon är grym!

Jag var där endel och var glad att hon gjorde något sånt här i efterhand, i början tyckte jag att det var jobbigt, men uppskattande den ändå. Verksamheten växte och utvecklades till mellanmålet rehab. Hon är inte längre ägare av verksamheten utan sålts vidare men är i goda händer hos de nya ägarna.

Det är kul att verksamheten lever vidare…

http://www.mellanmalet.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *