Till bättre breddgrader och tillfrisknande

Efter 6 år och året var 2010 och har fortfarande symtom och är inte frisk även fast det har dämpats lite. Jag behöver ett miljöombyte som tur var så har jag gjort endel bra aktieaffärer och har lite pengar. Bokar en resa 1 månad i Thailand sen vidare till Australien för att hälsa på mina släktingar och att jag verkligen ville åka dit. Sedan 1,5 månader i Thailand på hemvägen igen, jag blev bättre och kom hem på våren för att sedan boka en ny biljett till Australien den här gången var planen att stanna ett år.

Hyr ut min lägenhet i Gärdet som jag lyckades få samma dag som soss kickade ut mig. Åkte sen under tidig höst och ser resan som en lång rökpaus och ett sätt att sortera tankarna, vad är en frisk tanke och vad är en sjuk tanke. Hade ordnat boende hos en tjej som hyrde ut ett rum, trivdes riktigt bra där och försörjningen var tryggad för jag hade en aktivitetsersättning och då får man resa utanför EU på obegränsad tid samt att jag hade lite aktie pengar kvar.

Jag gjorde inte så mycket träffade mina släktingar åkte till deras farm, min kusin gifte sig så jag var på bröllop. Hon jag bodde med var promotor för musiker och vi brukade ha sköna hemmafester och hon tog dit folk som även jag hängde med lite grann. Lärde känna lite lokalbefolkning och brukade grilla och dricka bärs. Gick inte på några bush parties (skogsfester).

Jag satt endel med mina tankar och reflekterade över vad som var friska och sjuka tankar och det var lättare att få perspektiv på det när man satt på andra sidan jordklotet där ingen kände till att jag är sjuk. Jag rökte även en del gräs även det för att sortera ut vad som vad var, för min konsumtion här hemma innan jag blev sjuk var osund och blev i princip i tryckt det. Så det var bra att kunna lokalisera vad som är vad var nödvändigt för mitt tillfrisknande.

Jag trivdes riktigt bra där och ville inte åka hem älskade stränderna kulturen och livet där men det började bli vinter i Australien vilket betydde sommar hemma i Sverige och kommer hem som en helt ny människa och mina vänner märker stor skillnad på mitt mående och det gör även jag. Jag var knappt paranoid längre, så skönt efter 9 års tid av misstänksamhet, stress och paranoia samt en del ångest. Riktigt skön känsla, äntligen nästan helt bra!

Obs! Resan till Australien hade jag planerat från då jag hade blivit sjuk, det var nått som sa åt mig att jag måste verkligen åka.

Här är huset som jag bodde i, riktigt mysigt och saknar det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *