Jobb och sysselsättning

Jag har varit rätt noga med att komma ut i nån sorts form av arbetsinriktad sysselsättning även fast jag har mått dåligt. Under nästan hela min sjukdomsperiod har jag antingen jobbat eller studerat. Tror att det är viktigt att komma ut i ett sammanhang och att man bryter utanförskapet. Jag har alltid haft en anställning på något jobb och har aldrig i hela mitt liv varit arbetslös!

Tror också att det är viktigt att sträva mot någonting, okej man kan ha det rätt bra nu men hur blir det när man går i pension, lite sent att tänka på det där då när man är ännu mer fattig än vad man är nu.

Även ni som inte är sjuka så tror jag det kan vara bra att ha en plan, så att man kan ha det ordnat när man är 50 år och framåt så man får ett bra liv på ålderns höst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *