UBV familjen, outsourcing och utbrändhet

Under SPDIF tog jag ganska mycket ansvar och jag jobbade rätt hårt med det administrativa, plus att jag hade ett jobb att sköta. Började känna mig utmattad och orkade inte riktigt lika mycket längre, plus att jag hade ett väldigt stort ansvar, jag var inte redo för det just då. Det hade gått för lite tid från att det jag hade börjat må bättre.

Sen behövde UBV hjälp att dekorera så jag kom och hjälpte dem och fick en väldigt stark uppskattning och det kändes riktigt bra. Här hade jag inget ansvar och kunde göra lite hur jag ville och det blev mer som en hobby än ett jobb som det hade känts på senare tid på SPDIF.

Jag är rätt bra på att outsourca något som jag lärde mig på stockholm fisk när jag jobbade där och inte hade orken och tiden till att hinna med allt. För jag skulle göra lika mycket på en halvtidstjänst som mina kollegor gjorde på sin heltid. Kockar brukar vara rätt elaka mot praktikanter och bara låta dem göra skitgörat. Jag gick in med en annan approach lät de göra allt även det roliga och bad om ursäkt när det kom till tråkigare saker, men de gjorde det med glädje. Chefen var nöjd för jag lyckades göra så mycket plus att jag hjälpte till att planera luncherna, kollegorna var nöjda för jag gick och hjälpte de med små grejer. Jag var också nöjd för jag klarade av mitt arbete och lärde mig att delegera på ett bra sätt. Hade även nytta av det under SPDIF tiden och senare i livet, det här hade jag nog inte lärt mig om jag inte hade blivit sjuk.

Jag började hänga mer med UBV gänget och hjälpte till på deras fester och även här outsourcade jag en hel del av uppgifter jag fick och satt och rökte för att jag började känna att jag blev mer utbränd.

Det här rullade på och UBV har en sån fin gemenskap och kärlek i sin grupp och jag kände mig verkligen helt hemma här och uppskattade hängen vi hade privat också. Jag flyttade från Gärdet till Midsommarkransen där Ylva och Martin bor ett par från UBV och blev mer involverad i gruppen och började verkligen känna mig som en i familjen. Tiden flyter på och det är mycket festande och annat häng, vi går inte bara rejvfester men det är en stor del av det. Tror att det är viktigt att hitta något djupare än bara det aktuella intresset för att relationen ska leva vidare, även om man beslutar sig för att sluta med det. Vilket existerar i UBV:s gemenskap och vi hittar på massa saker och har en riktigt fin gemenskap.

Allt rullar på och har en glädje i livet, trots att jag inte mår helt hundra, men ignorerar det och stöter ifrån mig att jag har nån psykisk sjukdom, jag hade rätt mycket människor omkring mig och många hade problem som sög ur min energi, obs inte folk från UBV de var min räddning i många lägen här, sedan hade jag en massa andra åtaganden plus mitt jobb. Det här var ungefär mellan 2010-2015 och jag började bli sämre och det yttrade sig först i utbrändhet. Lite som första gången jag blev sjuk, så är jag lite av en arbetsnarkoman och har svårt att säga nej och bara kör på.

Sen kommer dagen då vi ska åka ner till Danmark och bygga en chill på en riktigt stor fest. Jag är helt utmattad och orkar inte ens packa mina saker och dessutom måste jag tvätta och vi ska åka samma dag. Ringer Sillen han kommer och hjälper mig att tvätta och packa och hinner precis innan vi ska dra. Åker ner till Danmark och jag är helt utbränd orkar knappt nånting och mår riktigt dåligt. Kom ner på natten och checkar in på hotellet, vi är även ute och äter middag. På morgonen känns det lite bättre och vi börjar rigga till festen men krafterna börjar ta slut. Så Kenny tar hand om mig och vi bygger entren istället och jag är helt död. Orkar inte med att rigga ner dagen efter sitter mest och inte gör någonting och hjälper till ibland så gott jag kan. Missade hela festen för jag åkte till hotellrummet och sov. Sen på vägen hem sov jag hela resan också.

Det var lite här jag borde dragit i handbromsen men fortsatte att jobba på mitt ordinarie jobb, vilade så mycket jag kunde på fritiden och min behovs medicin tog slut fortare och jag fick även avtändning på den, det var som hela havet stormade och jag började bli sjuk igen. Det var iof en händelse tidigare som triggat igång det men hade hållit mig flytande tills nu och jag kunde inte stoppa det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *