Livsstilsdesign och tvångsvård

Livsstilsdesign, bara det ordet! Det är ett av det mest fantastiska ord jag hade hört på länge, så jävla bra helt enkelt!

Jag läste boken 4 timmars arbetsvecka när jag låg inlagd på psyket sista en eller två veckorna, då när min kompis hade blivit utskriven. Läste iof halva boken när jag var i Thailand men fastnade inte riktigt för den då.
Jag tänkte det här är kört för mig, jag måste lära mig det här för att ha någon dräglig framtid rent ekonomiskt. Sen har jag haft en önskan att bygga upp något, lite som min egna bebis att ta hand om också.

Boken handlar om hur du bygger upp system för att skapa sig en passiv inkomst källor. Samt går lite på djupet vad som är meningsfullt i livet och man ska inte jobba bara för jobbandets skull. Det gick ut på att bygga strukturer och outsourca det man inte ville göra, iof gick den igenom att man kunde outsourca allt om man vill det också, tyvärr gick gränsen att ha en virtuell assisten som gick hos terapueten åt en, där gick nog gränsen.

Jag behövde verkligen det här, jag måste göra det här för att få ett drägligt liv i framtiden. Men det verkade så enkelt i boken men oerhört svårt i verkligheten men fick många tips och ideer från boken.

Började söka på google och hittade något som kallades för digital nomad, vilket även det var bokens innehåll att leva platsoberoende med de nyrika som reser långsamt och tar mini holidays fast de “jobbar” samtidigt. Värderar tid mer än pengar och ser på pengars värde beroende på i vilket land man är i och hur man jämför timbaserade lönen, istället för hur mycket man tjänar månadsvis, utan att egentligen ha någon tid över till livet.

Hittade iaf ordet digitala nomader och att man jobbade platsoberoende som en sådan och kunde få den friheten i livet som man vill ha. Hittade gruppen svenska nomader som precis hade startats upp tror det var under våren 2017. Fick riktigt bra information där om digital nomadskap. Här jobbar de som konsulter eller var fortfarande anställda men fick göra det remote. Vilket skapade helt nya förutsättningar, varför har jag inte tänkt på det för? Man behöver faktiskt inte börja med ett helt automatiserade företag. Tycker mycket om den gruppen och grundarna har varit snälla mot mig och träffat dem irl och det har betytt mycket för mitt återhämtande och vidareutveckling. Det här driver mig framåt att kunna ha möjligheten till den livsstilen och klara mig på ett jobb där arbetsinsatsen är halvtid och ha det ganska bra…

Massa personer säger att börja där du är, jag kände att jag inte riktigt hade något och inte heller kunskap till att klara av det heller så jag började plugga på distans, vilket är platsoberoende och jag har möjligheten att resa medans jag gör det, så jag har redan testat på det och jag gillar verkligen det. Men känner att ekonomin inte riktigt är helt hundra och jag har ingen buffert heller så det känns lite risky att åka ut och resa just nu. Men jag är snart klar och då är det dax för YH inom digital marknadsföring, vilket jag ser fram emot. Hoppas bara nått företag vill anställa någon som har schizoaffektiv syndrom på halvtid i framtiden… Men det får tiden utvisa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *