“My life is based on a true story”

CREMEN

Är på jakt efter ett meningsfullt, roligt och bra liv som möjligt. Älskar personlig utveckling och växa som människa och i livet! Vad är det som är av betydelse här i livet och hur vill man leva det, är frågor som jag brukar ställa mig. Gillar resor i fysisk och psykisk form, det kan vara utlandsvistelser som jag har varit på eller mentala resor, meditativa upplevelser och även att finna ett lugnt i nuet. Här kan ni se vad jag gör nu, vad jag strävar efter, samt en beskrivning om min bakgrund och lite vad jag har varit med om. 

Välkomna till mitt alter ego!

"Nuläge"

Stockholm Hippie Market

Jag och några av mina vänner skapar något som vi brinner för. Personligen kom jag in lite senare och hade hjälpt till innan men blev en del av Stockholm Hippie Market under våren 2019. Mina ansvarsområden är digital marknadsföring, fakturering och är med i planeringen av eventen och marknaderna. Det här berikar mitt liv och det är kreativt och man blir glad av att få skapa något som gör att människor får en upplevelse och blir delaktiga i en gemenskap.

 

Det här är från Koras set under Chillivalen 2019

“Would you like you, if you met you?”

Digital Nomad

Vet inte riktigt om man kan klassa mig som en digital nomad än, men det är något jag drömmer om. Jag sköter i och för sig mina åtaganden digitalt och är platsoberoende genom studier, vilket jag trivs väldig bra med. Skulle även vilja att mitt framtida yrke är platsoberoende så jag kan ha den friheten att sköta mina åtaganden när och var jag vill, något jag värderar högt att kunna göra! Försöker utveckla mina kunskaper för en digital miljö, vilket jag tycker är roligt och utvecklande.

"Bakgrund"

Rejvkulturen

Det klingar inte så bra i örat när man nämner rejvfester och folk har i regel en negativ syn på det. Men vad är det egentligen som gömmer sig bakom detta. I den här kulturen så upplever man kärlek till musiken, en ödmjukhet och välvilja mot varandra på festerna som har resulterat i starka vänskapsband och fina upplevelser tillsammans. Jag har arrangerat rejvfester och var co founder till Spontan dansens främjande och är en medlem i UBV familjen, som är etablerad crew som gör underground fester i Stockholm.

“Be the exception”

Sjukdom

Dagen innan julafton 2003 drabbades jag av en psykos och blev inlagd på psyket. Prognosen såg inte så bra ut och jag skulle inte kunna fungera normal i vardagen. Jag har rest mig från bakslag, uppförsbackar och lyckats tillfrisknat. Det här har tagit tid och återinsjuknande även 2016. Det är långa rehabiliteringstiden med det här, men med tidigare erfarenheter gick det snabbt och blev friskare från senaste gången jag blev sjuk. Nu är jag stabil och lever som vilken person som helst och inga tecken på att jag har en sjukdom i botten. Jag är fortfarande medicinerad och kommer troligen att bli det resten av livet. Den medicinen jag har nu fungerar bra och jag mår helt ok av den och det är inte så mycket biverkningar. Det här har varit en jobbig resa i sig och gjort mig mer ödmjuk som människa.

“Those “Fuck it” Moment in Life”

Restaurangbranschen

Jag utbildade mig till kock på St:Görans gymnasium. Gjorde mina praktiker på Högbo Brukshotell i Sandviken där dåvarande kocklandslaget hade sitt HQ och det var det som lockade mig dit. Efter det jobbade och praktiserade jag på Vår Gård, där en domare i kocktävlingar var chef. Han gillade mig och ordnade ett jobb på Fredsgatan 12 som har en micheline stjärna.

Efter det så flyttar jag till London och börjar jobba på en krog och vi får en micheline stjärna under tiden som jag jobbar där. Hann med att jobba i Tyskland och i Australien också samt varit runt på diverse respektabla krogar i Stockholm och i Uppsala.

”Life is better when you’re laughing”

Graffitikulturen

Året var 1995-1996 när jag började gymnasiet som jag kom i kontakt med graffitimålare och hela den kulturen. Jag gillade det redan graf innan och det var som en helt ny värld öppnade sig för mig. Det var här jag blev stark och utvecklades som person. Jag gillar verkligen den här kulturen och har varit en stor påverkan av mitt liv. Har fortfarande kvar vänner från den här tidsepoken. Mitt smeknamn som jag fortfarande har kommer härifrån och det började med att jag behövde en tag. Jag tyckte Wu-Tang Clans låt cream var as häftig och sympatiserade med refrängen cash rules everything around me.  

 

 

 

“I think my guardian angels drinks”