Big dreams, good music and expensive taste

Det passar rätt bra in på mig, Jag har stora planer tycker om bra musik och har en rätt dyr smak. Man blir ju inte direkt miljonär på att gå på bidrag så den dyra smaken har blivit lidande och har ett mer enkelt sätt att leva och inget fel med det. Jag gillar faktiskt det också och om jag ska komma dit jag vill så behöver jag leva på rätt låg standard även när jag förhoppningsvis har fått ett jobb. Jag älskar musik det finns något bra inom alla genrer men föredrar elektroniskt musik och svensk reggae, lite sing and song writers, länkar med cremens favoriter en playlist på spotify som jag gjorde i samband med en hemresa från en festival i värmland, det är dock inget elektroniskt där men men, ni hittar länken efter inlägget. Mina drömmar och mål kommer jag hålla hemliga och tror att det är bättre att visa vad man ska göra än att prata om det, men ett första steg är att plugga till digital marknadsförare och kunna bli digital nomad, så långt kan jag sträcka mig.

Jag tror inte man blir lycklig av att ha karriären utstakad för sig och av dyra vanor utan det är vad man fyller livet med för meningsfulla saker och vad man har för personer omkring sig som fyller upp en och gör att man mår bra. Jag har varit väldigt målinriktad i mitt tillfrisknande och jag var det tidigare i min karriär och glömde bort att det är själva resan dit som är det viktiga, tänker på det även nu när jag sätter upp mina mål att njuta av resan dit. Något jag har kommit till insikt med att redan gått i pension en gång är att tiden är viktigaste man har och vilket hälsotillstånd man befinner sig i när man väl har tid att avnjuta livet utom alla måsten. Många kan känna sig tomma för att det var just jobbet som var meningsfullt i deras liv (det är rätt vanligt). För mig är det viktigt att hitta ett jobb jag brinner för helst ska det kunna bli en hobby, sedan att man har bra och värdefulla relationer och vilka man spenderar sin tid med. Men det är inte allt, har kommit underfull med att hitta en sysselsättning som får en att må bra, har haft rätt svårt med det sistnämnda men tänkte iaf ge ett försök att spela musik och se vart det leder. Tror det är viktigt för ett värdefullt liv.

Sen är problemet man måste lösa, man vill ju inte bli en fattig pensionär, utan kunna leva och göra det man vill göra på ålderns höst! Så den nöten måste knäckas och inte bara leva i nuet utan att inte ha nån form av plan!

Så hur ser dina relationer ut? har du något meningsfullt i livet? Eller vad drömmer du om! Har du nån plan?

Mer om min resa tillbaka från sjukdomen kommer men vill inte bara ösa på med tunga jobbiga saker hela tiden utan tar det i etapper.

Här kommer playlisten cremens favoriter, sätt den på shuffle:

https://open.spotify.com/…/crem/pla…/54GsW622WD9N6JT8JNZR8T…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *