Relationer fester och rehabilitering

När jag kom tillbaka från Australien så flyttade jag in i min lägenhet på Gärdet. Jag började gå på skogsfester igen och började hjälpa till på LISA festerna.

I samma veva träffade jag en tjej som bor granne med mig, som kommer från samma fest krets. Vi börjar hänga och jag mår bra, förutom självkänslan och självförtroendet. Vilket jag får bekräftat rätt mycket ifrån henne. Hon hade även sina egna problem och vi lyckas skapa en djupare relation med varandra. Vi gjorde inte så mycket för jag gick på soss under den här tiden. Men vi hängde hemma hos mig rätt mycket och hon hade krav på att lägenheten skulle vara städad om hon skulle hänga med mig, vilket hjälpte mig i mina negativa symptom, vilket som utspelar sig att allt är jobbigt. Lägenheten var iaf nästan alltid städad. Jag slutade äta pizza och lagade mat istället för att det är tråkigt att göra till sig själv. Sen gick vi promenader och brukade gå ut och äta ibland. Ett ganska enkelt häng helt enkelt.

Under den här tiden gick jag endel på fester och fann en gemenskap och stärker självkänslan där också och bygger upp nätverket med vänner.

Jag gick även ett program på mellanmålet för att skapa mig en egen handlingsplan och hade träffar en gång i veckan, min målsättning var då att jobba inom försäljning. Vilket jag nästan fortfarande följer fast inom marknadsföring istället och det är samma skola jag vill gå på, fast var tvungen att beta av delmålen och hade inte betygen för att komma in. Var heller inte helt frisk för att orka med ett jobb inom försäljning. Så fick fokusera på delmålen istället. Det här var bra och gav mig mycket och en hopp och meningsfullhet för framtiden.

Jag och grannen hängde i ungefär 9 månader tills det blev ett bråk om en liten skitsak och eskalerade rätt kraftigt. Vi var ovänner i 5 år. Det tog på mina krafter och var rätt knäckt och ledsen över situationen. Men vi hittade tillbaka till varandra och tror kanske nånstans att det där bråket i samband med den djupa relationen vi skapade i början, var bra. Det har gjort att vi har gått igenom en hel del tillsammans och ser henne av en av mina närmsta i dagsläget och vi hörs dagligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *