Vad gör cremen rent arbetsmässigt?

Just nu är jag tjänstledig från mitt arbete som redovisningskonsult och satsar på studier och byte av yrkesval. Snart klar med komvux och tanken är att jobba inom digital marknadsföring och har precis börjat söka in kurserna.

Men tidigare då? Under tiden när jag hängde i graffiti kulturen så sålde jag cocos bollar som man tjänade riktigt bra med pengar på. Utbildade mig som kock på st:Görans gymnasium och hade ganska hög frånvaro där och fick välja ämnen mot att jag jobbade istället. Så jag fick jobb och praktik på vår gård, kanske inte låter så fantcy men kökmästaren var dommare i tävlingar inom matlagning. Fick även möjlighet att komma upp till kocklandslaget kök i Sandviken och jobba i det på ett gästspel. Sökte såklart praktik där som jag fick och åkte upp till Sandviken. Efter det testade jag lite jobb ett i Tyskland men det var inget bra så återvände till Stockholm och fick jobb på fjäderholmarna. Pratade med kurre dommaren från vår gård och han fixade in mig på Fredsgatan 12 som har en michelin stjärna. Jobbade där ett år för att sedan åka till London och jobba där.

På glashouse kunde jag inte engelska men hamnade på positionen att jag skulle styra hela köket, tur att kroppsspråk och folk tar till sig mina påhittade ord jag var där ett år och vårat lag som jobbade där fick också en michelin stjärna som jag blev glad över.

Blev inringd med bra lön i en ny öppnad krog i Uppsala och var där ett tag. Sen har jag väl betat av en hel del krogar jobbade trots allt med det i 10 år men här har ni början av min karriär som kommer ändras ett par gånger men mer om det senare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *