Kanske knäckt koden tror jag! eller iof Bella gjorde det…

 

Som jag skrev tidigare inlägg, att jag tänkte testa byta ut och trappa ner på medicinen. Det är väldigt riskabelt på grund av många olika anledningar. Jag har det rätt jobbigt med ork och trötthet, viktuppgång, koncentrationssvårigheter, svårt att minnas samt att jag har ont i leder och muskler. Alla dessa symptom som jag lider mest av har man om man har fel på sköldkörtel, samt att min far och har problem med den. Man får äta medicin så ska tydligen symptomen försvinna, nackdelen är att man måste använda medicinen livet ut, men helt klart värt det, om det är sköldkörteln.

Läkarbesök är inbokat och kommer med updates om hur utfallet blev. Jag verkligen hoppas att det är det så att jag kan bli av med de här besvären 

Det blev ett lite kort inlägg den här gången men men…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *